Salată de Orzo, fasole verde și fenicul cu Pesto de mărar

Salată de Orzo, fasole verde și fenicul cu Pesto de mărar
Salata de Orzo, fasole verde și fenicul cu Pesto de mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 223 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cuburi de 3 inci castraveți de seră, fasole, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Orzo, Fasole Verde Și Fenicul Cu Pesto De Mărar, Salată de Orzo, fasole verde și fenicul cu Pesto de mărar, și Salată de paste de primăvară cu frondă de mărar și Pesto verde de ridiche.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea verde intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați fasolela farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați orzo în aceeași apă clocotită. Gatiti pana se inmoaie, amestecand ocazional; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Amestecați mărar, ulei, oțet și suc de lămâie în mini procesor până aproape neted. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Tăiați fasolea transversal în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați orzo, castraveți și fenicul; se amestecă în pansament. Salata de sezon la gustcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
7
O porție conține următoarele: calorii (kcal)243,58; % calorii din grăsimi 36,7; grăsimi (g) 9,93; grăsimi saturate (g)1,48; colesterol (mg)0,00;carbohidrați (g)33,44; fibre dietetice (g)3,10; zaharuri totale (g)3,80; carbohidrați neți (g)30,34; proteine (g)6,00
8
Bon App Ampercoltit
9
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista