Salată De Orz Toscan
Salata de orz toscan este o vegan rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 392 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulb de fenicul, nuci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Orz Toscan, Salată Toscană, și Salată De Pâine Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, amestecând frecvent pentru a preveni arderea, 5 minute sau până când sunt parfumate.
Transferați nucile pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Folosiți o răzătoare de microplan sau un cojitor de legume pentru a îndepărta coaja de portocală (doar pielea colorată, nu partea albă amară de dedesubt). Dacă folosiți un cojitor de legume, tocați mărunt coaja; așezați coaja într-un bol mare. Curățați cu grijă portocala cu un cuțit, îndepărtând toată miezul alb și membrana exterioară. Țineți fructele peste castron și tăiați între membranele interioare pentru a elibera segmentele portocalii; lăsați-le să cadă în castron, împreună cu sucurile. Folosiți mâinile curate pentru a rupe segmente mai mari în bucăți mai mici.
Adăugați ulei de măsline și sare; amestecati pana se combina.
Adăugați orz, fenicul, roșii uscate la soare și nuci rezervate. Aruncați până când se combină bine.
Carb Star: orz 9 grame de amidon rezistent la 1/2 cană pe lângă amidonul rezistent, orzul este bogat în fibre solubile și insolubile, ceea ce reduce pofta de mâncare și vă menține regulat. Într-un studiu al Universității din Minnesota, participanții au raportat o foame semnificativ mai mică înainte de prânz după ce au consumat o gustare de orz, comparativ cu participanții care au consumat o gustare făcută din orez rafinat.