Salată de orz feta și Pepperoncini
Salata de orz Fetan și Pepperoncini este o vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Un amestec de orz de gătit rapid, fasole marină, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de năut, orz și Feta, Salată de năut, orz și Feta, și Salată De Sfeclă Prăjită Cu Orz, Feta Și Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie; adăugați orz. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 18 minute sau până când lichidul este absorbit și orzul este fraged.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgeți bine.
În timp ce orzul gătește, combinați brânza feta, roșiile, ardeii, busuiocul, caperele, oțetul, uleiul de măsline, usturoiul și fasolea marină într-un castron mare; aruncă bine.
Adăugați orzul gătit; aruncați ușor până se combină.