Salată de orz de orez sălbatic
Salata de orz cu orez sălbatic necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 364 de calorii , 6 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și cumpărați oțet balsamic, orz, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 63% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt orez brun și sălbatic și salată de orz cu năut , amestec de orez sălbatic și supă de orz și pilaf de orz și orez sălbatic cu semințe de rodie .
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Într-un castron mare de servire, combinați orezul, orzul, ardeiul verde, măslinele și merisoarele.
Într-un blender, combinați oțetul, busuiocul, ceapa verde, usturoiul și ardeiul. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Se stropesc peste salată și se amestecă. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Arrowood Sonoma Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Arrowood Sonoma Chardonnay]()
Arrowood Sonoma Chardonnay
Arome delicate de pere și pepene galben se amestecă cu caracteristicile citrice de grapefruit și lămâie, în timp ce aromele de pere dulci conservate și pepene galben domină palatul. Epoca În pahar, Chardonnay-ul Sonoma County 2000 oferă o gamă de arome și arome interesante. Încărcat cu fructe, vine la tine din toate direcțiile. PodgorieFructul pentru Chardonnay-ul nostru din Sonoma County din 2000 provine din trei podgorii excepționale din Valea Râului Rusiei. Fiecare podgorie reflectă terenul său distinct și contribuie cu diferite nuanțe și caracteristici vinului. Fermentare și îmbătrânire Deoarece fructul este cultivat într-un climat relativ rece, îl trecem prin fermentație în butoi și malolactică pentru a echilibra acizii crocanți și a oferi vinului o textură bogată și cremoasă. Sur se află învechirea și amestecarea în butoaie de stejar francez adaugă note de stejar prăjit și complexitate amestecului