Salată de orz cu sparanghel și Rucola
Salata de orz cu sparanghel și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de orz-somon cu vinetă de rucola, Orz de ciuperci și salată de sparanghel prăjită, și Salată de sparanghel-fasole peste rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desprindeți capetele dure ale sparanghelului; aruncați.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci.
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați sparanghel; gatiti 1 minut sau până când verde strălucitor și clare-licitație.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere.
Gatiti orzul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce orzul gătește, combinați uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Scurgeți orzul. Clătiți sub apă rece; scurgere.
Combinați sparanghelul, orzul, rucola și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați pansament; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.