Salată de orz cu sparanghel și Rucola

Salată de orz cu sparanghel și Rucola
Salata de orz cu sparanghel și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de orz-somon cu vinetă de rucola, Orz de ciuperci și salată de sparanghel prăjită, și Salată de sparanghel-fasole peste rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desprindeți capetele dure ale sparanghelului; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați sparanghel; gatiti 1 minut sau până când verde strălucitor și clare-licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Gatiti orzul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
În timp ce orzul gătește, combinați uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scurgeți orzul. Clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Combinați sparanghelul, orzul, rucola și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați pansament; aruncați ușor pentru a acoperi.
11
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista