Salata de orez și șuncă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, orez, pansament pentru salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Caserola de șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați orezul, sosul de salată, maioneza, ceapa verde, pudra de curry, muștarul uscat, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pudră De Muștar
Ghimbir întreg, Zdrobit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă bine și se dă la frigider până se răcește.
3
La amestecul de orez, adăugați șunca, conopida, mazărea, țelina și ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi