Salata de orez și șuncă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, orez, pansament pentru salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Caserola de șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați orezul, sosul de salată, maioneza, ceapa verde, pudra de curry, muștarul uscat, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pudră De Muștar
Ghimbir întreg, Zdrobit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se amestecă bine și se dă la frigider până se răcește.
3
La amestecul de orez, adăugați șunca, conopida, mazărea, țelina și ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi