Salată de orez sălbatic și Orzo cu vinetă de arțar

Salată de orez sălbatic și Orzo cu vinetă de arțar
Salata de orez sălbatic și Orzo cu vinaigretă de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coacăze aurii, orez, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Orzo Și Orez Sălbatic, Salată De Afine Orzo Cu Orez Sălbatic, și Salata de orez sălbatic și Orzo a lui J. Alexander pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru vinaigreta de arțar: utilizați un recipient sigilabil (ca un recipient de muștar spălat anterior cu apă fierbinte cu săpun). În această ordine, combinați zahărul, 1/2 cantitatea de suc de var, muștar, usturoi murat, ulei de struguri și sirop de arțar în recipient. Sigilați recipientul și agitați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi MuratUsturoi Murat
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Adăugați arpagicul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă bine. Pune deoparte.Pentru orezul sălbatic: spălați bine orezul sălbatic. Acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați 1/2 cantitatea de suc de var. Înmuiați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5
Scurgeți cât mai multă apă possible.In o cratiță, aduceți aproximativ 3 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați orezul sălbatic. Aduceți lichidul înapoi la fierbere, apoi coborâți imediat focul la foc mic. Acoperiți cu un capac și gătiți timp de aproximativ 50-55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
7
Adăugați 1 linguriță de sare la jumătatea procesului de gătit. Orezul sălbatic ar trebui să fie fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Scurgeți orezul, nu clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Lasă-l să se răcească complet.Pentru pastele orzo: aduceți la fierbere aproximativ 8 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Adăugați pastele, readuceți la fierbere, apoi coborâți imediat focul la fierbere ușoară. În acest fel, pastele sunt gătite până la capăt uniform. Gatiti pastele aproximativ 12 minute in total. Sareți apa la jumătatea procesului de gătit, adăugați puțin ulei de măsline (va scoate în evidență aroma naturală a pastelor și pastele vor fi mai fragede) și continuați să amestecați din când în când, astfel încât pastele să nu se lipească de fund. Poate dura mai mult decât timpul de gătire care este scris pe cutie.Când pastele sunt fierte (fierte în interior și în exterior, dar încă în formă și ferme), scurgeți pastele (nu clătiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Transferați pastele fierte într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați sucul de lămâie și coaja acestuia. Condimentează cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Lăsați pastele să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Adăugați aproximativ 1/3 cană de vinetă de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
15
Se amestecă bine. Plastic-înfășurați vasul, apoi răciți-l la frigider până când restul ingredientelor sunt gata.Pentru coacăzele aurii uscate: faceți o ceașcă de ceai Earl Grey. Înmuiați coacăzele în ceașca fierbinte de ceai și lăsați-le să stea cel puțin o jumătate de oră, apoi strecurați și rezervați coacăzele. Aruncați lichidul.Pentru fasolea verde: spălați fasolea verde. Blanch - le timp de aproximativ 2 minute în apă clocotită și transferați într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
CoacăzeCoacăze
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Se scurge bine și se usucă pe un prosop de hârtie. Nu gătiți prea mult fasolea verde; ar trebui să fie în continuare fragede și crocante, nu moale, altfel veți fi epuizat toți nutrienții sănătoși. Tăiați capetele fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
17
Tăiați fasolea în bucăți lungi de 1/2 inch. Pune deoparte.Aburirea porumbului: umpleți o oală cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Adăugați inserția aburului, așezați urechile de porumb în abur și aburiți aproximativ 10-12 minute după începerea fierberii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
19
Tăiați boabele de porumb de pe știulet. Pune deoparte.Pentru ardeiul gras: spălați ardeii grași; se usucă și se unge cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20
Așezați un grătar pe aragaz și ardeți toată pielea ardeiului gras. Înfășurați în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
Combinați toate ingredientele.
2
Adăugați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3
Stropiți cu vinetă de arțar. Aruncă bine. Condimentează cu restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4
Se servește la temperatura camerei.
5
Serviți salata în chipsuri de tortilla în formă de mini-cupă, dacă doriți. Sau puteți însoți salata de orez sălbatic și orzo cu o friptură sau pui prăjit.Bon apptit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista