Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de orez sălbatic portocaliu-fistic. Această rețetă face 6 porții cu 278 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de suc de portocale, portocale, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui De Orez Portocaliu-Sălbatic, Salată de orez portocaliu-sălbatic cu curcan afumat, și Salată de pui și orez sălbatic cu vinetă de portocale-Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați orezul brun, orezul sălbatic și bulionul de pui într-o cratiță și dați la fiert. Acoperiți, reduceți căldura la foc mic și gătiți până când toată apa este evaporată și orezul este complet gătit, aproximativ 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se răcește complet.
4
Când orezul este rece, adăugați felii de portocale, busuioc, ceapă roșie, fistic și coajă de portocală; se amestecă pentru a încorpora.