Salată De Orez Sălbatic Cu Lămâie
Salata de orez sălbatic cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de lămâie, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de orez sălbatic cu legume prăjite și pansament cu lămâie-tahini, Salată de Quinoa de orez sălbatic cu sparanghel + vinetă de lămâie-Turmeric, și Salată de rucola, cireșe uscate și orez sălbatic cu un pansament cu lămâie Zippy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul pana cand este fraged pentru a musca, conform instructiunilor pachetului, apoi turnati intr-un castron mare.
Scurgeți marinada din anghinare în castron cu orez. Se toacă anghinarea și se adaugă la orez.
Se amestecă, apoi se amestecă ocazional până când orezul este rece, 30 până la 45 de minute.
Se amestecă roșiile, ardeiul gras, pătrunjelul, caperele, coaja de lămâie, sucul de lămâie și zahărul cu amestecul rece de orez. Condimentează după gust cu sare și piper.