Salată De Orez Sălbatic

Salată De Orez Sălbatic
Salata de orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, portocale buric, struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este excelent. Încercați Salată de pui și orez sălbatic: o salată de cină consistentă, savuroasă, Salată De Orez Sălbatic, și Salată De Șuncă De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați orezul sălbatic într-un vas mediu cu 4 căni de apă și 2 lingurițe de sare și dați la fiert. Simmer neacoperit timp de 50 până la 60 de minute, până când orezul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți bine și puneți orezul înapoi în oală. Acoperiți și lăsați la abur timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timp ce orezul este încă cald, puneți-l într-un bol de amestecare. Cojiți portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând toată miezul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
CuțitCuțit
5
Tăiați între membrane și adăugați secțiunile portocalii în castron cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați uleiul de măsline, sucul de portocale, oțetul de zmeură, strugurii, nucile pecan, afinele, scallions, 1/2 linguriță de sare și piperul. Se lasă să stea 30 de minute pentru ca aromele să se amestece. Gustați pentru condimente și serviți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De ZmeurăOțet De Zmeură
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
CondimenteCondimente
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
StruguriStruguri
Nuci PecanNuci Pecan
PiperPiper
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista