Salată De Orez Sălbatic
Salata de orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, portocale buric, struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este excelent. Încercați Salată de pui și orez sălbatic: o salată de cină consistentă, savuroasă, Salată De Orez Sălbatic, și Salată De Șuncă De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați orezul sălbatic într-un vas mediu cu 4 căni de apă și 2 lingurițe de sare și dați la fiert. Simmer neacoperit timp de 50 până la 60 de minute, până când orezul este foarte fraged.
Scurgeți bine și puneți orezul înapoi în oală. Acoperiți și lăsați la abur timp de 10 minute.
În timp ce orezul este încă cald, puneți-l într-un bol de amestecare. Cojiți portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând toată miezul alb.
Tăiați între membrane și adăugați secțiunile portocalii în castron cu orez.
Adăugați uleiul de măsline, sucul de portocale, oțetul de zmeură, strugurii, nucile pecan, afinele, scallions, 1/2 linguriță de sare și piperul. Se lasă să stea 30 de minute pentru ca aromele să se amestece. Gustați pentru condimente și serviți la temperatura camerei.