Salata de orez din sud-vest este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 15 porții cu 220 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei gras, porumb, chipsuri ușor tortilla și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată De Orez Din Sud-Vest, Salată de orez și fasole din sud-vest, și Salată de fasole și orez din sud-vest.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Se pune într-un castron mare; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați fasole, porumb, ardei, ceapă, dressing și salsa; se amestecă ușor. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Toppinguri, Opționale
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se acoperă cu chipsuri zdrobite chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului