Salata de orez din sud-vest este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 15 porții cu 220 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei gras, porumb, chipsuri ușor tortilla și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată De Orez Din Sud-Vest, Salată de orez și fasole din sud-vest, și Salată de fasole și orez din sud-vest.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
2
Se pune într-un castron mare; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați fasole, porumb, ardei, ceapă, dressing și salsa; se amestecă ușor. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se acoperă cu chipsuri zdrobite chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului