Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Salata de orez brun cu vinaigretă portocalie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, oțet balsamic, frunze de spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Salată de Tempeh cu ghimbir portocaliu și orez brun cu vinaigretă balsamică portocalie (vegană, fără gluten dacă se folosește tempeh fără gluten), Salată De Orez Cu Vinaigretă Portocalie, și Salată de orez brun Bok Choy cu sos de susan portocaliu.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare combinați orezul și apa. Gatiti la foc mare pana fierbe amestecul. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți timp de 45 până la 60 de minute sau până când orezul a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, într-un castron mic, amestecați sucul de portocale, uleiul, oțetul balsamic, mierea, coaja de portocală și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Miere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă pansamentul peste orezul fiert fierbinte și se amestecă bine. Acoperiți și răciți până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
4
Chiar înainte de servire amestecați frunzele de spanac, portocalele și ceapa în amestecul de orez.