Salată de Oregano, Feta și roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Oregano, Fetan și salată de roșii. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet de vin, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de feta, măsline negre și Oregano (aka salată de salon de Pizza), Salată de fasole verde de vară cu Fetan și Oregano, și Weight Watchers salată grecească cu pansament feta de Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți miezul din roșii și feliați fiecare roșie în pene groase. Aranjați roșiile într-un cerc pe o farfurie mare.
Tăiați feta în felii groase și așezați-o în centrul plăcii.
Stropiți uleiul de măsline și oțetul peste roșii și feta. Zdrobiți oregano între palmele mâinilor peste salată și presărați cu sare și piper. Aranjați rucola pe farfurie în jurul exteriorului roșiilor și serviți la temperatura camerei.