Salată de nucă confiată cu vinetă de nucă
Salata de nuci confiate cu vinaigrette de nuc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 594 calorii, 7g de proteine, și 56G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți chervil, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de mere, cireșe și nuci confiate + vinetă balsamică de cireșe, Salată De Cireșe, Brânză De Capră Și Nuci Confiate + Vinetă Balsamică De Cireșe + Un Cadou, și Salată De Nuci Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă zahărul brun și se gătește până când zahărul s - a topit și s-a rumenit adânc-dar nu ars, 5 până la 8 minute.
Odată ce zahărul s-a rumenit, amestecați jumătățile de nuc până când sunt acoperite cu zahăr caramelizat.
Întindeți pe foaia de copt pregătită și puneți-o în cuptorul preîncălzit. Gatiti pana cand centrul nucilor tocmai a devenit un maro auriu deschis, aproximativ 5 minute. După ce ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până la cald sau la temperatura camerei.
Bateți oțetul împreună cu arpagicul, pătrunjelul, mărarul și chervilul.
Se amestecă în uleiuri de nuc și arahide până se combină bine.
Pentru a servi, aruncați rucola cu suficient pansament pentru a se umezi într-un bol mare. Condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați pe farfurii de salată și garnisiți cu nuci confiate.