Salata de Ni cioplită necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 174 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $4.45 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de verdeață de salată, pastă de hamsii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Încercați Salată Nicoise Tocată, Dieta echilibrată: Paillard de pui cu salată tocată Nicoise, și Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 10 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru a pregăti salata, gătiți fasolea în apă clocotită 1 minut sau până când este crocantă. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Combinați fasolea și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă pansamentul peste amestecul de ton; aruncați ușor pentru a combina.