Salată de nectarină și brânză albastră cu vinetă de prune

Salată de nectarină și brânză albastră cu vinetă de prune
Salata de Nectarine și brânză albastră cu vinaigretă de prune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 320 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, verdeață, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salată de nectarină și brânză albastră cu vinetă de prune, Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu busuioc cu salată de brânză nectarină-albastră, și Salată Cobb cu vinetă de brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți prunele și 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura la mediu-mareși fierbeți, amestecând ocazional șispălarea prunelor cu dosul unei linguri,până când prunele s-au descompus complet,aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă amestecul de prune printr-un set fin-meshsieve peste un castron mic, presând onsolids pentru a extrage cât mai mult pur și pur;aruncați solidele în sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Lăsați pur și simplu să se răcească.
4
Adăugați ulei, oțet și 2 linguri de apă pentru a purifica; bateți pentru a amesteca. Se condimentează dressingpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: îmbrăcarea se poate face cu 1 săptămână înainte.Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Împărțiți verdele între farfurii. De asemenea, este recomandat sa consumi o cantitate mare de calorii si sa consumi o cantitate mare de calorii. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(23)(23)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
VerziiVerzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista