Salata de măsline Fetan este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cilantro, piper într-o moară, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de feta, măsline negre și Oregano (aka salată de salon de Pizza), Salată de năut, Feta și măsline, și Salată de cereale integrale, Feta și măsline.
Instrucțiuni
1
Așezați feta într-un castron mare de mică adâncime, adăugați ceapa, usturoiul, coaja de lămâie, coaja de portocală, roșiile cherry, dacă folosiți, măslinele verzi și măslinele negre. Aruncați ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Măsline Negre
Măsline Verzi
Coaja De Portocala
Coaja De Lămâie
Usturoi
Ceapă
Brânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Stropiți uleiul de măsline peste salată și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
3
Adăugați ierburile proaspete, aruncați și adăugați mai multe ture de piper negru. Aranjați frunzele de salată pe 1 farfurii mari sau mai multe individuale și lingurați salata feta deasupra.