Salată de morcovi și năut
Salata de morcovi și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 619 calorii, 15g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, morcovi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Morcovi, Quinoa, Năut, Salată De Năut, Morcov Și Pătrunjel, și Salată de morcovi prăjiți și năut.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați sucul de lămâie cu usturoiul tocat și lăsați să stea 15 minute. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați migdalele și prăjiți-le la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Scurgeți migdalele prăjite pe prosoape de hârtie și lăsați să se răcească.
Transferați jumătate din migdale în robotul de bucătărie.
Adăugați coriandrul, chimenul, boia afumată și ardeiul cayenne și pulsați până se toacă.
Adăugați uleiul de măsline și procesați-l într-o pastă groasă. Se condimentează cu sare și piper; se transferă într-un castron mare.
Adăugați nautul și morcovii și aruncați.
Se ornează cu migdalele rămase și se servește.