Salată De Morcovi-Conopidă
Salata de morcovi-conopidă este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de morcov, conopidă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Conopidă Și Morcovi, Salată De Morcovi-Conopidă, și Salată de Broccoli, conopidă și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați conopida într-un coș cu aburi așezat într-o cratiță peste 1 inch de apă clocotită. Aburiti 5 minute, pana se inmoaie, dar inca ferm.
Se scurge, se răcește ușor și se pune într-un castron mare.
Amestecați maioneza cu sosul de salată italiană și parmezanul într-un bol.
Adăugați morcovii în vasul cu conopida și aruncați cu amestecul de maioneză până când este acoperit uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din coacerea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.