Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de morcovi. O porție conține 207 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, morcovi, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sambharo de morcovi / cum se face salată caldă de morcovi Gujarati, morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati, și Salată de mazăre de primăvară și morcovi cu Pesto de top de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sucul de lămâie și coaja, muștarul, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Muștar
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Stropiți în ulei de măsline, amestecând constant. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Faceți salată: într-o tigaie grea la foc mediu-mare, prăjiți migdalele până devin aurii, aproximativ 3 minute, amestecând des. Scoateți imediat într-un castron și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
4
Într-un castron separat, aruncați împreună morcovii mărunțiți, ceapa și pătrunjelul. Aruncați cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Pătrunjel
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați migdale deasupra chiar înainte de servire.