Salată De Morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de morcovi. O porție conține 207 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, morcovi, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sambharo de morcovi / cum se face salată caldă de morcovi Gujarati, morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati, și Salată de mazăre de primăvară și morcovi cu Pesto de top de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie și coaja, muștarul, usturoiul, sarea și piperul.
Stropiți în ulei de măsline, amestecând constant. Pune deoparte.
Faceți salată: într-o tigaie grea la foc mediu-mare, prăjiți migdalele până devin aurii, aproximativ 3 minute, amestecând des. Scoateți imediat într-un castron și lăsați să se răcească.
Într-un castron separat, aruncați împreună morcovii mărunțiți, ceapa și pătrunjelul. Aruncați cu pansament.
Presărați migdale deasupra chiar înainte de servire.