Salata de morcovi este o fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, semințe de coriandru, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Morcov Sambharo / cum se face salata caldă de morcovi Gujarati, morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati, și Salată de Pean și morcov de primăvară cu Pesto de top de morcov pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de amestecare, combinați șobolani, usturoi și oțet. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Adăugați ingredientele rămase și aruncați împreună.