Salată de morcov marinată cu ghimbir și ulei de susan
Salata de morcovi marinați cu ghimbir și ulei de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 6 și costă 59 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de susan asiatic, oțet de sherry, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Morcovi Marinată Cu Ghimbir Și Ulei De Susan, Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir, și Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați morcovii mărunțiți cu usturoiul, oțetul, 1/2 cană de coriandru și 1/4 cană de ulei de struguri. Condimentează morcovii cu sare și piper.
Lăsați morcovii să stea 15 minute; se scurge bine.
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți sucul de morcovi la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Lăsați sucul de morcovi redus să se răcească ușor, apoi transferați într-un castron.
Bateți maioneza, uleiul de susan, sucul de ghimbir și restul de 1/4 cană de ulei de struguri. Condimentați sosul de morcovi generos cu sare și piper.
Adăugați sosul de morcovi și restul de 1/2 cană de coriandru la morcovi și aruncați bine salata.
Transferați într-un castron puțin adânc și serviți imediat.