Salată de miel, feta și mentă
Salata de miel, feta și mentă este un fel principal care servește 2. O porție conține 643 calorii, 13g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați așchii de cuptor, ardei gata prăjiți dintr-un borcan - alegeți-i pe cei, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pâine plată de miel cu Fetan și mentă, Glisoare de miel și Feta cu Aioli de mentă, și Pâine plată acoperită cu mentă, Feta și miel.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Întindeți chipsurile pe o tavă de copt, apoi coaceți timp de 12 minute. Între timp, amestecați împreună 4 lingurițe de ulei din borcanul de ardei cu oțetul de vin roșu, menta tocată, zahărul și unele condimente. Rupeți aproximativ ardeii în bucăți mai mici, apoi puneți-i într-un castron mare cu frunzele de feta și spanac.
Încălziți o grătar sau o tigaie, periați mielul cu puțin mai mult ulei din borcanul de ardei, apoi condimentați. Gatiti 2-3 minute pe fiecare parte, apoi lasati sa se odihneasca pe o placa.
După ce chipsurile au fiert timp de 12 minute, scoateți tava din cuptor.
Tăiați-le în jumătate, aruncați cu 1 linguriță mai mult ulei din borcanul de ardei, apoi prăjiți încă 3 minute. Tăiați subțire mielul. Aruncați chipsurile crocante fierbinți prin salată cu pansamentul, aranjați pe un platou sau 2 farfurii și acoperiți cu mielul.