Salată de mesclun și mango cu sos de morcovi și ghimbir
Salată de mesclun și mango cu sos de morcovi și ghimbir ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 114 calorii, 1 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți morcovi, mango, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata de morcovi și castraveți cu dressing de mango-kalamansi-ghimbir, Salata Mesclun cu dressing de ceapă și ghimbir și Dressing japonez pentru salată de morcovi și ghimbir Dressing japonez pentru salată de morcovi și ghimbir (Power Foods).
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați oțetul de orez, uleiul de susan, ghimbirul, morcovul și sucul de lămâie.
Într-un castron mediu, aruncați amestecul de oțet de orez cu verdeață și mango.
Se presara cu seminte de susan pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin]()
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie