Salată de mesclun și cireșe cu brânză caldă de capră

Salată de mesclun și cireșe cu brânză caldă de capră
Salata de mesclun și cireșe cu brânză caldă de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 304 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână șalotă, tarhon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Mesclun Și Cireșe Cu Brânză Caldă De Capră, Salată Mesclun cu legume, brânză de capră și usturoi crocant, și Salată Mesclun cu brânză de capră-smochine umplute învelite în slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic. Condimentează pansamentul generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Întindeți migdalele pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Ardei ArbolArdei Arbol
4
Bateți oul și 1 lingură de apă într-un castron mic; se presară cu piper negru proaspăt măcinat. Întoarceți rondele de brânză de capră în amestec de ouă, apoi acoperiți cu migdale feliate, acoperind toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Migdale FeliateMigdale Feliate
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Așezați pe foaia de copt cu margini. Faceți înainte: rundele de pansament și brânză de capră pot fi făcute cu 4 ore înainte. Se acoperă separat și se răcește. Aduceți pansamentul la temperatura camerei și bateți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
6
Coaceți brânza de capră până când brânza este caldă, dar nu topită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați verdeața, cireșele și feniculul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
FeniculFenicul
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata în 6 farfurii.
9
Așezați 1 rundă de brânză pe fiecare farfurie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista