Salată de mere și slănină afumată cu litchi și nuci de Chili

Salata de mere și slănină afumată cu litchi și nuci de Chili este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 323 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de scallions, arahide prăjite uscate, mere aromate aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată de mere și slănină afumată cu litchi și nuci de Chili, Bacon Confiate Mere Condimentate Nuci Reteta, și Quesadillas de Gouda, mere și slănină afumate.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Amestecați toate ingredientele cu nuci de chili într-o farfurie metalică.
Coaceți, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit și nucile sunt acoperite cu amestec de condimente și uscate, aproximativ 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Merele calde într-un castron mare cu apă caldă, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute, apoi se scurg și se usucă.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a scurge și rezervați 6 linguri de grăsime în tigaie.
Folosind slicer, tăiați merele în felii groase de 1/8 inch într-un castron mare, rotind mărul cu un sfert de tură de fiecare dată când ajungeți la miez, apoi continuați să feliați până când rămâneți cu nimic altceva decât miez. Aruncați ușor cu suc de lămâie.
Încălziți grăsimea în tigaie la foc mediu până când este fierbinte, apoi turnați peste mere și aruncați ușor cu slănină și 1/4 linguriță de piper. Împărțiți între 8 boluri puțin adânci și presărați cu litchi, scallions și nuci de chili.
* Nucile de Chili pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Baconul poate fi gătit cu 3 ore înainte și răcit în grăsime, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit. Reîncălziți la foc mediu.