Salată de mere și slănină afumată cu litchi și nuci de Chili
Salata de mere și slănină afumată cu litchi și nuci de Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 322 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, slănină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bacon Confiate Mere Condimentate Nuci Reteta, Bacon afumat cu mere și biscuiți Cheddar, și Quesadillas de Gouda, mere și slănină afumate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Amestecați toate ingredientele cu nuci de chili într-o farfurie metalică.
Coaceți, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit și nucile sunt acoperite cu amestec de condimente și uscate, aproximativ 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Merele calde într-un castron mare cu apă caldă, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute, apoi se scurg și se usucă.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a scurge și rezervați 6 linguri de grăsime în tigaie.
Folosind slicer, tăiați merele în felii groase de 1/8 inch într-un castron mare, rotind mărul cu un sfert de tură de fiecare dată când ajungeți la miez, apoi continuați să feliați până când rămâneți cu nimic altceva decât miez. Aruncați ușor cu suc de lămâie.
Încălziți grăsimea în tigaie la foc mediu până când este fierbinte, apoi turnați peste mere și aruncați ușor cu slănină și 1/4 linguriță de piper. Împărțiți între 8 boluri puțin adânci și presărați cu litchi, scallions și nuci de chili.
* Nucile de Chili pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Baconul poate fi gătit cu 3 ore înainte și răcit în grăsime, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit. Reîncălziți la foc mediu.