Salată de mere verzi cu Pancetta și migdale
M salată de mere verzi și verde cu Pancettan și migdale este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 241 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ulei de struguri, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de mere verzi cu Pancettan și migdale, Salată verde de mere și țelină cu afine și migdale, și Salată de Quinoa cu mere, năut, migdale prăjite și vinetă de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul și șalota în castron; bateți în ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați suficientă pancetta în tigaie mare pentru a acoperi fundul. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc, intorcand si adaugand mai multa pancetta pe masura ce feliile se micsoreaza.
Transferați pe prosoape de hârtie.
Adăugați migdale în picături în tigaie. Gatiti pana devin aurii, aproximativ 3 minute.
Se transferă în castron și se răcește. Faceți înainte pansamentul, pancetta și migdalele pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Așezați 2 frunze de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Stropiți cu niște pansament.
Așezați M-ul, nucile și merele într-un castron mare; se sfărâmă în pancetta. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi;movilă pe salată.