Salată De Mere-Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de mere-portocale. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână mere, miere, mere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de mere și portocale, Salată de marmeladă de mere și portocale, și Salată Energizantă De Sfeclă, Mere Și Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de pe ombilic și portocalele de sânge, apoi tăiați coaja și miezul alb. Lucrând peste un castron, tăiați de-a lungul ambelor părți ale fiecărei membrane cu un cuțit pentru a îndepărta segmentele, permițându-le să cadă în castron. Aruncați orice semințe. Strângeți sucul din membrane într-un castron mic (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de suc).
Aduceți sucul de portocale rezervat, mierea și ghimbirul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti pana la sirop, 8-10 minute.
Lasă să se răcească complet; aruncați ghimbirul. Aruncați siropul cu portocalele și merele.
Fotografie de Anna Williams