Salată de mere-Gorgonzola cu vinetă de vin roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de mere-Gorgonzola cu vinaigretă de vin roșu. Această rețetă face 6 porții cu 217 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muștar dijon, usturoi, salată verde cu amestec italian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de Chip de mere, Gorgonzola și Pecan cu vinegretă de mere, Salată de Radicchio la grătar cu Gorgonzolan și vinetă balsamică, și Salată asiatică de pere și Gorgonzola cu vinetă de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mic, bate ingredientele vinaigrette cu sârmă măturică până la omogenizare.
Într-un castron mare, aruncați ingredientele salatei cu vinetă chiar înainte de servire.