Salată de mazăre verde și șuncă

Salată de mazăre verde și șuncă
Salata verde de Pean și șuncă este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 314 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Dacă aveți la îndemână mazăre, brânză cheddar, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Caserola de șuncă și fasole verde, Salată De Mazăre Rece, și Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească.

Instrucțiuni

1
Amestecați mazărea, șunca, brânza Cheddar, maioneza, ceapa și muștarul Dijon într-un bol mare. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Muștar DijonMuștar Dijon
MaionezăMaioneză
CeapăCeapă
MazăreMazăre
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista