Salată De Mazăre Cu Ochi Negri

Salata de mazăre cu ochi negri ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de sos de salată, roșii, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și Salată De Mazăre Cu Ochi Negri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de servire, combinați toate ingredientele; aruncați pentru a acoperi.
Se servește cu o lingură cu fante.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.