Salată de Mango și fasole neagră
Salata de Mango și fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 174 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei de măsline, frunze proaspete de cilantro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Fasole Neagră Mango, Salată de fasole neagră și Mango, și Salată De Mango Cu Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Acesta este un mod delicios pentru mine de a strecura mai multe fructe și legume în Cinele noastre de familie. Mai mult de o farfurie de 15 minute, acest lucru poate fi îmbrăcat prin îmbrăcarea într-o ceașcă de frunze de radicchio pentru un prim fel, completează următorul lot de fileuri de somon sau fripturi de pe grătar sau luate împreună la următorul picnic.
Bateți uleiul de măsline, oțetul și coriandrul împreună într-un castron mare până când sunt amestecate. Condimentează ușor cu sare și piper.
Adăugați fasolea, mango, jicama și ceapa și aruncați ușor pentru a acoperi cu pansamentul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Serviți imediat sau lăsați să stea la temperatura camerei până la 30 de minute. Aruncați și verificați condimentul înainte de servire.