Salată de Mango și fasole neagră

Salată de Mango și fasole neagră
Salata de Mango și fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 174 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei de măsline, frunze proaspete de cilantro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Fasole Neagră Mango, Salată de fasole neagră și Mango, și Salată De Mango Cu Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Acesta este un mod delicios pentru mine de a strecura mai multe fructe și legume în Cinele noastre de familie. Mai mult de o farfurie de 15 minute, acest lucru poate fi îmbrăcat prin îmbrăcarea într-o ceașcă de frunze de radicchio pentru un prim fel, completează următorul lot de fileuri de somon sau fripturi de pe grătar sau luate împreună la următorul picnic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
RadicchioRadicchio
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Bateți uleiul de măsline, oțetul și coriandrul împreună într-un castron mare până când sunt amestecate. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați fasolea, mango, jicama și ceapa și aruncați ușor pentru a acoperi cu pansamentul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
JicamaJicama
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Serviți imediat sau lăsați să stea la temperatura camerei până la 30 de minute. Aruncați și verificați condimentul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista