Salată de lăstari de mazăre și spanac cu slănină și Shiitakes
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de mazăre și spanac cu slănină și Shiitakes ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 10,46 USD pe porție. O porție conține 206 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de oțet de vin roșu, suc de lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orz cu Shiitakes și spanac, Caserola de pui și orez cu spanac și Shiitakes, și Salată Rece De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați slănina în bețe de chibrit groase de 3/4 inci și gătiți într-o tigaie grea la foc moderat, amestecând, până când sunt crocante, dar încă masticabile, 6 până la 8 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă grăsimea din tigaie și se adaugă 1 1/2 linguri ulei, ciuperci și 1/2 linguriță sare. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ciupercile devin aurii, aproximativ 8 minute, apoi raciti.
Bateți împreună sucul de lămâie, oțetul, muștarul, restul de 1/2 linguriță de sare, piper și restul de 2 linguri de ulei într-un bol mare de salată până se omogenizează.
Adăugați lăstari de mazăre și spanac la pansament și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați slănină, ciuperci, arpagic și ridichi și aruncați din nou.