Salată de lămâie Quinoa cu legume ras
Salata de quinoa Lemony cu legume ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 246 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, bulbul de fenicul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Salată de lămâie Quinoa cu legume ras, Paste ușoare de Quinoa cu legume prăjite într-un sos de lămâie, și Salată Rasă De Legume Crude De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină, feliați subțire ridichile, morcovul și bulbul de fenicul.
Se transferă într-un castron mare cu apă cu gheață și se dă la frigider timp de aproximativ 1 oră, până când este crocant.
Între timp, într-o cratiță, aduceți quinoa și apa la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când apa este absorbită și quinoa este fragedă, 20 de minute.
Scurgeți și uscați legumele. Într-un castron, combinați coaja de lămâie și sucul cu uleiul.
Adăugați quinoa și aruncați; condimentează cu sare și piper.
Serviți quinoa în boluri, acoperite cu legume.