Salată De Lună Albastră

Salată De Lună Albastră
Salata Blue Moon este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 161 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, varză, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blue Moon Burgers, Aperitive Blue Moon, și Blue Moon Cocktail pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de servire, combinați varza, ridichile și mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă uleiul de măsline și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Adăugați brânză albastră, apoi amestecați în oțet. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista