Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de linte încolțită. Această rețetă face 4 porții cu 386 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cap la magazin și ridica castravete, sare și piper, muștar, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Salată De Linte Încolțită Indiană, Chili De Linte Încolțit, și Burger Vegetal Cu Linte Încolțită.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați mugurii de linte, castraveți, roșii, ceapă verde, coriandru și ridichi. Aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Culese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Varză
Linte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mai mic, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul de vin alb, oregano, pudra de usturoi, pudra de curry, muștarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți pansamentul peste salată și aruncați ușor pentru a acoperi. Se răcește timp de 20 până la 30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece înainte de servire.