Salată de linte roșie cu Feta și sfeclă
Salata de linte roșie cu Fetan și sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați rucola, cățel de usturoi, sfeclă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Salată De Linte Cu Sfeclă Pentru Copii Și Feta, Salată De Linte Cu Sfeclă, și Salată de linte cu sfeclă și slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți-le timp de aproximativ 45 de minute, sau până se înmoaie; lasa sa se raceasca. Curățați sfecla și tăiați-o în pene.
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de struguri până când strălucește.
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați semințele de chimen și fenicul și gătiți până când sunt parfumate.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul balsamic, sucul de lămâie și cayenne. Condimentați cu sare și piper și bateți până când vinaigreta este emulsionată.
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă ușor sărată.
Adăugați lintea și gătiți doar până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți lintea și transferați-o într-un castron. Aruncați lintea cu jumătate din vinetă și lăsați să se răcească. Se amestecă pătrunjelul.
Aruncați rucola și sfecla cu vinaigreta rămasă și condimentați cu sare și piper. Puneți salata pe farfurii și lingurați lintea deasupra.
Se ornează cu feta și se servește.