Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de linte marinată. O porție conține 190 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Un amestec de piper, ceapă verde, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Linte Marinată, Salată De Prune, Portocale Și Linte ... Și Fave Five Friday: Mâncăruri Minunate De Linte, și pentru salată de Quinoan și linte neagră cu salată verde mixtă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Pentru a pregăti salata, gătiți păstârnacul și morcovul în 6 căni de apă clocotită timp de 1 minut sau până se înmoaie; scoateți legumele cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Păstârnac
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Adăugați linte; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până se înmoaie; se scurge într-o strecurătoare. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Combinați păstârnacul, morcovul, lintea, țelina, ceapa și pătrunjelul într-un castron; se amestecă vinaigreta. Marinați la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute.