Salată de legume și orez la grătar cu vinetă cu sos de pește

Salată de legume și orez la grătar cu vinetă cu sos de pește
Salata de legume și orez la grătar cu vinaigretă cu sos de pește ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 390 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute lungi, zahăr brun, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de legume și orez la grătar cu vinetă cu sos de pește, Farro și salată de roșii cu vinetă cu sos de pește, și Farro și salată de roșii cu vinetă cu sos de pește.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Răspândiți nuca de cocos (dacă utilizați) pe o foaie de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
3
Coaceți, amestecând adesea, până Lamaro auriu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Letcool pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Ungeți grătarele cu ulei. Între timp, combinați okra, porumb, dovlecei,ardei iute, vinete și sare într-un castron mare;stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi. Legume la grătar (folosiți un coș de grătar dacă aveți unul), întorcându-vă frecvent, până cândcrisp-fraged și ușor carbonizat, aproximativ8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ardei IuteArdei Iute
PorumbPorumb
BameBame
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
7
Așezați ardeii iute într-un castron mediu; acoperiți bine cu plastic pentru a lăsa aburi pentru o decojire ușoară. Set chiles asidepentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
8
Tăiați boabele de porumb din știuleți; locîntr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Tăiați dovleceii și legumele în bucăți neregulate de 1"; așezați într-un castron cu porumb. Tăiați orice vârfuri dure din okra și tăiați okra în jumătate în lungime; adăugați în castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PorumbPorumb
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Cojiți sau răzuiți pielea carbonizată din ardei iute șidiscard. Ardei iute pur (cu semințe) șiusturoi într-un robot de bucătărie sau piure cu mortar și pistil până se formează o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați zahărul și lira procesorului până se dizolvă. Se amestecă peștesos și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
3
Stropiți pansamentul peste legume calde; adăugați ierburi și nucă de cocos prăjită(dacă folosiți); aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Nucă De CocosNucă De Cocos
IerburiIerburi
4
Scoateți orezul aburit pe un platouși deasupra cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista