Salată de legume și orez la grătar cu vinetă cu sos de pește
Salata de legume și orez la grătar cu vinaigretă cu sos de pește ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 390 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute lungi, zahăr brun, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de legume și orez la grătar cu vinetă cu sos de pește, Farro și salată de roșii cu vinetă cu sos de pește, și Farro și salată de roșii cu vinetă cu sos de pește.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Răspândiți nuca de cocos (dacă utilizați) pe o foaie de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
3
Coaceți, amestecând adesea, până Lamaro auriu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Letcool pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Ungeți grătarele cu ulei. Între timp, combinați okra, porumb, dovlecei,ardei iute, vinete și sare într-un castron mare;stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi. Legume la grătar (folosiți un coș de grătar dacă aveți unul), întorcându-vă frecvent, până cândcrisp-fraged și ușor carbonizat, aproximativ8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ardei Iute
Porumb
Bame
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
7
Așezați ardeii iute într-un castron mediu; acoperiți bine cu plastic pentru a lăsa aburi pentru o decojire ușoară. Set chiles asidepentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
8
Tăiați boabele de porumb din știuleți; locîntr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Tăiați dovleceii și legumele în bucăți neregulate de 1"; așezați într-un castron cu porumb. Tăiați orice vârfuri dure din okra și tăiați okra în jumătate în lungime; adăugați în castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Porumb
Bame
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Cojiți sau răzuiți pielea carbonizată din ardei iute șidiscard. Ardei iute pur (cu semințe) șiusturoi într-un robot de bucătărie sau piure cu mortar și pistil până se formează o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Procesor De Alimente
2
Adăugați zahărul și lira procesorului până se dizolvă. Se amestecă peștesos și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
3
Stropiți pansamentul peste legume calde; adăugați ierburi și nucă de cocos prăjită(dacă folosiți); aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Nucă De Cocos
Ierburi
4
Scoateți orezul aburit pe un platouși deasupra cu salată.