Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume prăjite. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 158 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Legume Prăjite, Salată De Legume Prăjite, și Salată De Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Stropiți cu 1/4 cană de ulei; se presară sare și piper și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
3
Așezați în două unse de 15 in. x 10-in. x 1-în. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se coace la 425 de minute pentru 20-25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, într-o tigaie mare, sotati sparanghelul în uleiul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fulgi de usturoi și piper; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Tăiați porumbul din știuleți; așezați într-un castron mare. Se amestecă pâinea, roșiile, brânza, busuiocul, sparanghelul și amestecul de legume prăjite. Pentru pansament, combinați uleiul și oțetul; stropiți peste amestec și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat