Salată De Legume La Grătar Cu Vinetă De Unt Brun

Salată De Legume La Grătar Cu Vinetă De Unt Brun
Salata de legume la grătar cu vinaigretă cu unt brun este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 414 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Panzanella de toamnă cu vinetă de unt maro-lămâie, Orez Brun Cald Și Salată De Legume La Grătar, și Biban de mare la grătar peste salată de legume cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc fierbinte pentru gătit cu căldură directă într-un cărbune grill.To faceți vinaigreta, într-o cratiță la foc mediu, topiți untul. Când untul este topit, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor, învârtind tigaia des, până când untul se rumeneste și miroase a nucă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, amestecați împreună untul brun, șalota, usturoiul, muștarul și oțetul.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți uleiul și condimentați după gust cu sare și piper. (De asemenea, puteți învârti ingredientele împreună într-un blender, dacă doriți.) Într-un castron mare, amestecați conopida, morcovii, ridichile și 1/2 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți legumele pe grătar și gătiți, rotind o dată, până se formează semne pronunțate de grătar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Vrei să ai o caramelizare frumoasă pe legume, dar ar trebui să aibă totuși o anumită integritate pentru ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți legumele de pe grătar, puneți-le într-un castron mare și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați rucola, menta și vinaigreta și aruncați bine. Împărțiți legumele uniform între 6 farfurii de salată. Se acoperă cu brânza de capră, împărțind-o uniform și se servește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista