Salată De Legume La Grătar Cu Vinetă De Unt Brun

Salată De Legume La Grătar Cu Vinetă De Unt Brun
Salata de legume la grătar cu vinaigretă cu unt brun este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 414 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Panzanella de toamnă cu vinetă de unt maro-lămâie, Orez Brun Cald Și Salată De Legume La Grătar, și Biban de mare la grătar peste salată de legume cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc fierbinte pentru gătit cu căldură directă într-un cărbune grill.To faceți vinaigreta, într-o cratiță la foc mediu, topiți untul. Când untul este topit, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor, învârtind tigaia des, până când untul se rumeneste și miroase a nucă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, amestecați împreună untul brun, șalota, usturoiul, muștarul și oțetul.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți uleiul și condimentați după gust cu sare și piper. (De asemenea, puteți învârti ingredientele împreună într-un blender, dacă doriți.) Într-un castron mare, amestecați conopida, morcovii, ridichile și 1/2 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți legumele pe grătar și gătiți, rotind o dată, până se formează semne pronunțate de grătar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Vrei să ai o caramelizare frumoasă pe legume, dar ar trebui să aibă totuși o anumită integritate pentru ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți legumele de pe grătar, puneți-le într-un castron mare și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați rucola, menta și vinaigreta și aruncați bine. Împărțiți legumele uniform între 6 farfurii de salată. Se acoperă cu brânza de capră, împărțind-o uniform și se servește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista