Salată de legume la grătar
Salata de legume la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 109 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 30 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ardei, busuioc, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de legume la grătar a lui Karl, Salată De Piersici Și Speck La Grătar, și Pește-spadă la grătar pe salată caldă de porumb cu Avocado.
Instrucțiuni
Mai întâi, înnegriți ardeii peste tot faceți acest lucru direct peste o flacără, peste cărbuni fierbinți sau sub un grătar fierbinte. Când sunt complet înnegrite, puneți-le într-un castron, acoperiți cu o farfurie și lăsați să se răcească.
În timp ce ardeii se răcesc, amestecați uleiul, oțetul, usturoiul și ardeiul iute într-un castron mare. Pe un grătar fierbinte sau o tigaie de grătar, gratuiți vinetele, dovlecelul și ceapa în loturi până când au definit semne de grătar pe ambele părți și încep să se înmoaie. Timpul va depinde de intensitatea grătarului dvs., așa că folosiți-vă judecata dovleceii și ceapa roșie sunt bine încă ușor crocante, dar doriți ca vinetele să fie gătite până la capăt. Pe măsură ce legumele sunt gata, puneți-le direct în pansament pentru a le Marina, rupând ceapa în inele.
Când ardeii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, curățați, îndepărtați tulpina și răzuiți semințele.
Tăiați în fâșii și aruncați prin legume cu orice suc din castron.
Se amestecă roșiile, măslinele, busuiocul și condimentele.
Stropiți cu mai mult ulei, dacă doriți, și serviți fie singur, fie cu mozzarella sau feta mărunțită.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.