Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de legume Chunky ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 119 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, flori de conopidă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Dip De Legume Chunky, Supă De Legume Groase, și Oală De Legume Groasă.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Faceți pansament: într-un castron, amestecați toate ingredientele, cu excepția uleiului, a sării și a piperului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Șoptind constant, stropiți încet în ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Adăugați morcovi, broccoli și conopidă în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Grăsime De Porc înapoi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Într-un castron mare de salată, aruncați legumele fierte, ardeiul gras, ceapa și roșiile cherry cu pansament. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute. Aruncați din nou chiar înainte de servire.