Salata de legume grecești ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 166 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ceapă mov, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată de legume grecești cu vinetă grecească de casă, Salată De Legume Grecești, și Salată De Legume Grecești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați roșii și următoarele 5 ingrediente, aruncând bine. Se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Se presară cu brânză feta și se servește pe frunze de salată.
Greaca funcționează foarte bine cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.