Salată de legume crude de primăvară cu brânză de capră
Salata de legume crude de primăvară cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 131 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.41 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, brânză de capră, ceapă de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Baie de legume de primăvară și brânză de capră, Paste de legume de primăvară cu brânză de capră, și Tarta savuroasa cu legume de primavara si branza de capra.
Instrucțiuni
Radeți morcovii în panglici cu un cojitor de legume pentru a măsura 2 căni.
Combinați morcovii și ceapa într-un castron mare.
Spălați bine ridichile și verdeața de ridiche; se scurge și se usucă.
Tăiați ridichile în felii subțiri la egal cu 1 3/4 căni; feliați subțire verdeața de ridiche la egal cu 1 cană.
Adăugați ridichi, verdeață de ridiche, busuioc și următoarele 4 ingrediente (prin piper) la amestecul de morcovi; aruncați ușor pentru a acoperi.
Aranjați brânza de capră pe un platou de servire; se acoperă cu salată.