Salată de Iceberg cu sos de fermă de zară
Salata Iceberg cu sos Ranch zară este un fără gluten, întreg 30 și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 150 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sare kosher și piper proaspăt crăpat, maioneză, salată iceberg și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de Iceberg cu sos de zară, Iceberg Wedge salată cu sos cremos de zară, și Pene de Iceberg cu sos de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grosolan 1 scallion și adăugați-l în vasul unui robot de bucătărie cu usturoiul; pulsați până când usturoiul este tocat.
Adăugați maioneza, Zara și sarea și piperul, după gust și pulsați până când sunt bine combinate și netede. Feliați aisbergul în felii groase de 1 inch, tăind paralel cu capătul miezului și transferați pe farfurii de salată rece.
Stropiți 2 până la 3 linguri de pansament peste fiecare felie. Tăiați subțire scallionul rămas, pe o părtinire, și presărați peste salate.
Notă: acest pansament are un gust mai bun pe măsură ce stă; faceți-l înainte și păstrați-l răcit la frigider.