Salată de iaurt cu castraveți, roșii și ceapă
Salata de iaurt cu castraveți, roșii și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 164 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 1,38 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Un amestec de semințe de muștar, ceapă, urad dal cu piele culeasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Raita-Salată De Iaurt Cu Castraveți De Roșii, Salată De Roșii, Ceapă Și Castraveți, și Salată De Castraveți, Roșii Și Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună castraveți, roșii, ceapă și iaurt.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică și grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințe de muștar, chimen și urad dal, amestecând, până când semințele de muștar încep să apară.
Se toarnă amestecul de ulei peste legume și se amestecă până se combină. Se amestecă coriandru și sare după gust.
* Dalele sunt leguminoase uscate.
* Puteți face pachadi cu 6 ore înainte și răciți, acoperit.