Salată De Iarnă Radicchio-Andive
Salata de iarnă Radicchio-andive este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de radicchio, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată de varză roșie, Radicchio și andive / o salată de iarnă, Salată de andive și Radicchio, și Salată Radicchio și andive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de radicchio tocat și 3 căni de endive tocate într-un bol mare.
Combinați 2 linguri de suc de portocale, 2 lingurițe de ulei de măsline extravirgin, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mic; amestecați cu un bici.
Stropiți peste verdeață de salată; aruncați ușor pentru a acoperi.