Salată de hrișcă și dovlecei de vară

Salată de hrișcă și dovlecei de vară
Salata de hrișcă și dovlecei de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 551 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână nuci, pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Paste de hrișcă cu dovlecei de vară, roșii și Ricotta, Slaw de dovleac de vară cu Fetan și hrișcă prăjită, și Salată De Vară Cu Avocado De Hrișcă.

Instrucțiuni

1
Aduceți hrișca, apa și sarea la fiert într-o cratiță. Gatiti la fiert timp de 7 minute; se scurge și se toarnă într-un bol de amestecare. Se dă la frigider până se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HrișcăHrișcă
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați dovleceii de vară, fasolea garbanzo, nucile și parmezanul în vasul cu hrișcă. Condimentează cu suc de lămâie, pătrunjel, ulei de măsline, sare și piper. Se amestecă ușor până se combină uniform; se servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Squash De VarăSquash De Vară
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
HrișcăHrișcă
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista